Over mij


3 fotos
eten
gezinsfoto
Schilderen
oceaan
James Vincent McMorrow Post Tropical
Beach boys

Ik ben Fien Wolfvelde


Ik hou van reizen, ver weg of dichtbij. Het brengt me terug naar de eenvoud. De eenvoud om te genieten van tijd met mijn gezin, om te koken of te tafelen, te genieten van de stad of de natuur, ondergedompeld in een andere cultuur.

Muziek is een rode draad door mijn leven, laat me dansen of brengt me terug naar memorabele gebeurtenissen.

Een avondje uit of thuis met vrienden, koffie drinken in de zon, een goed boek, onverwachte en ongeplande momentjes, tijd voor en met mijn kinderen, gezellige dates met mijn man.

Dit zijn mijn WOEHOE momentjes.

Fien als persoon

Fien Wolfvelde WOEHOE opruimen minimalisme Wie is Fien Wolfvelde als persoon

Fien als opruimcoach

Fien Wolfvelde als coach WOEHOE opruimen minimalisme

Ik zal je nooit vertellen wat je moet doen. “Uh? Hoe dan wel” – hoor ik je denken.

Wel, ik geloof sterk in het gebruik van de juiste vragen. Vragen die je doen stilstaan waarom je iets doet, die je zullen uitdagen de zaken anders te bekijken, vragen waarop je na verloop van tijd zelf zal kunnen antwoorden.

Vanuit mijn professionele ervaring in HR en coaching bouwde ik aan mijn eigen kenmerkende stijl en visie.

Ik respecteer telkens een aantal waarden: eerlijkheid en respect, de nodige humor en zelfrelativering, het aandachtig luisteren.

Mijn leergierige en nieuwsgierige aard bezorgen mij telkens nieuwe input en verrijken mijn leven op verschillende fronten. Het zorgt ervoor dat ik mijn open en onbevooroordeelde blik kan behouden.

Maar belangrijk is… Wat zal ik dan wel doen? Ik zal je begeleiden, je ondersteunen, je helpen scherpstellen van je doel/visie op maat van wie je bent met een blijvend resultaat.

Een andere mindset, een nieuw begin, hoe klein of groot dit ook mag zijn.

Fien als minimalist

Mijn minimalistische reis begon enkele jaren terug. Ik voelde een bepaalde druk om dingen te doen, spullen te kopen en iemand te zijn die ik niet wilde zijn.
Mijn nieuwsgierige aard nam de bovenhand en ik ging op onderzoek. Dat onderzoek bracht me bij minimalisme en bij een opleiding Professional Organizer. 
Wat begon als een interesse, veranderde in een levenswijze en de opstart van WOEHOE.

Bij minimalisme staat centraal dat je terugkeert naar de essentie van jezelf: Wat vind ik belangrijk? Waar word ik gelukkig van? Wil ik hier tijd, geld of ruimte aan besteden?
De eerste stap is ontspullen, – het weg doen van wat voor mij overbodig is-.

De tweede stap volgt vanzelf, want door dat proces van ontspullen kwam er verandering in mijn denken en handelen.

Ik leerde stilstaan bij wat ik belangrijk vind en waar ik mijn tijd, energie en geld wil aan besteden. Dit zorgde ervoor dat ik minder onnodige kosten maakte, minder tijd en energie moest besteden aan spullen en meer tijd had om dingen te doen die ik graag doe. WOEHOE!

Het mooie en boeiende aan de minimalistische visie is dat ze voor iedereen anders is. De basis (ontspullen en zoeken naar de essentie van jezelf) is hetzelfde maar je legt je eigen accenten aangepast aan je eigen persoonlijkheid, keuzes, doelen en verwachtingen.

Fien Wolfvelde minimalisme WOEHOE opruimen minimalisme

Fien doet dit echt op maat en houdt rekening met hoe jij bent. Uniek en rustgevend. Zeker een aanrader als je eventjes de weg kwijt bent in je hoofd en… in je kast.

— Hanne, WOEHOE opgeruimd huis


Heel handige tips, leuk gesprek en veel inspiratie voor verbetering! Heb al heel wat van de technieken toegepast. Zeker een aanrader dus!

— Tineke, WOEHOE online, thema structuur

Zin om aan de slag te gaan?

© WOEHOE Opruim- en minimaliseercoach

Vier-Gekroondenstraat 65
9052 Zwijnaarde – Gent
fien@woehoe.be
0478 22 91 62